top of page

Услуги

Естетична дентална медицина
Терапевтична дентална медицина

Естетичните дентални услуги, които предлагаме, Ви дават възможност да се докоснете до един по-различен стандарт на работа. Ние не вкарваме пациентите в клишета-всеки човек е различен по своя чар, индивидуалност и излъчване. Наш приоритет е ултраконсервативния подход при Директните композитни реставрации.

First set of services

Терапевтичните дентални услуги, които предлагаме, отговарят на най-съвременните изисквания за качество и комфорт на лечение. Разполагаме с ендодонтски  кабинет, оборудван с микроскоп,апаратура за електронно и рентгенологично измерване и контролиране дължината на кореновите канали. Прецизната ни работа по протокол в ендодонтията и модерната 3D система за кореново  запълване осигуряват  стабилни резултати и добра прогноза на излекуваните зъби.  

 

Second set of services
Детска дентална медицина
Пародонтология

Детските зъби се лекуват,те са съставени от структурите,които изграждат зъбите по принцип,но са много по-слабо защитени.Затова е необходима същевременна намеса,тъй като нелечението на кариеса довежда до усложнения,предизвикващи  болка у детето,до увреждане зародишите на постоянните зъби и до нарушаване на  хармонията естетика-функция у детето.

 

Пародонтитът е заболяване,което се лекува!Пародонталното лечение,което предлагаме,е насочено както към предотвратяване на заболяването,така и към неговото лечение,ако е вече налично.

 

Third row
Профилактика

Съвременната дентална медицина изисква задължителни профилактични процедури, осигуряващи  оптимални резултати на проведеното лечение и поддръжка на добро зъбно здраве.

 

Протетична дентална медицина и Коплексно лечение

Протетиката е една от възможностите за възстановяване на липсващи зъби чрез корони и мостове. Изискване при съвременното протетично лечение е прагова препарация на зъбите.

 

bottom of page