top of page

За нас

Екипът на клиниката се състои от 6 специалисти в област пародонтология, терапия, ендодонтия и протетика. Не пропускаме и грижата за лоялните ни пациенти.

 

Когато работим с приятели, с които заедно гледаме в една посока, всичко е в пъти по-лесно. Всички колеги имаме обща визия за бъдещето, общи идеи и цели, за които се борим. И най-хубавото е, че го правим, подкрепяйки се един друг. Така е при нас. Грижим се безкомпромисно за денталното здраве на нашите пациенти вече повече от 20 години.

 

Щастливи сме, че сме успешни, благодарение на високия професионализъм, взаимното уважение, доверие и добро отношение.

Kuneva
IMG_4868.jpg
Д-р Даниела Кунева

 

Завършва Денталния факултет на МУ в гр. Пловдив с квалификационна степен "Магистър по дентална медицина". Работи в областта на естетичните възстановявания, пародонтологията и протетиката. Завършва допълнителна квалификация по пародонтология при проф. Марк Данан; директни композитни реставрации при проф. Дидие Диечи в Женева 2011г. и при проф. Радлински в Полтава 2008г. и 2013г.

Нейното мото е "По-малкото е повече"

Andonova
IMG_4849.jpg
Д-р Калина Андонова

 

Завършва  Денталния факултет  на МУ гр.София с квалификационна степен "Магистър по дентална медицина". Работи насочено в областта на Директни естетични възстановявания  и Ендодонтия .

Д-р Андонова работи в нашата клиника от основаването й  през 2002г.  Професионалният й опит и високият стандарт на качество при изработка на художествени реставрации, бондинг и безметални композитни мастове, са отличителния  й облик. С компетентните си  препоръки и осъществените цялостни  лечения  на възрастни и деца, д-р Андонова се утвърди  като доказан специалист и ние сме изключително щастливи, че тя е част от  нашия екип.

Minvea
IMG_4969.jpg
Д-р Христо Христов

 

Завършил Факултет по дентална медицина към Медицински университет София през 2009г. Има завършен стаж в университет Bordeaux II Victor Segalen с клинични стажове в болници st. André и Xavier Arnozan, Бордо, Франция 2007. Посещавал множество лекционни и практически курсове в страната и чужбина. Работи в областта на ендодонтията, ресторативната стоматология подвижното и неподвижно зъбопротезиране, комплексната рехабилитация на дъвкателния орган. Владее английски и френски език.

Anchor 1
Xristov
IMG_4964.jpg
Д-р Георги Микински

 

Завършва Факултета по дентална медицина на МУ гр.Варна с квалификационна степен "Магистър по дентална медицина". Специализира в областта на естетичната дентална медицина, с изключително богат опит, с потенциал и сериозни постижения във функционалното  и анатомично възстановяване на зъбите. Владее отлично английски език.

Mikinski
IMG_4851.jpg
Д-р Мариета Кехайова

 

Завършва Факултета по дентална медицина на МУ Варна с квалификационна степен „Магистър по дентална медицина”.Работи насочено в областта на  детска дентална медицина , ендодонтия и директни композитни възстановявания.Владее английски и немски език

Kehaiova
viber_image_2022-12-20_17-28-21-383.jpg
Д-р Натали Милкова

Д-р Милкова завършва IV Езикова гимназия с испански език, а след това е приета в специалност "Дентална медицина" в Медицински университет "Проф. Д-р Параскев Стоянов", гр. Варна. Още по време на обучението си се присъединява като стажант към екипа на клиниката и се запознава с работата с пациенти отблизо.
​Развива се в пародонтология и директни композитни възстановявания, но истинската и страст е работата с деца- обожава да ги кара да се усмихват! 
Ivelina
IMG_4741.jpg
Ваня 

 

Работи с нас  от основаването на клиниката. Безупречен финансист и координатор на  екипа ни, води цялата документация и отговаря за поддръжката й. В работата си влага ум, сърце и много енергия, за да превърне всяко предизвикателство във вълнуващ нов проект. 

Vania
Росица
Росица 

 

Работи с нас от основаването на клиниката. Роси е изключителен професионалист и човек. Организирана,съпричастна и лъчезарна- качества,които я правят незаменим асистент на всеки дентален лекар.

IMG_4973.jpg
Мария 

Присъединява се към екипа на клиниката преди 2 години като старши координатор административни дейности. Грижи се за графиците на денталните лекари, както и за спокойното и приятно протичане на работния процес и най-вече за пациентите.

IMG_4756.jpg
Галя

 

Работи в клиниката от 18 години. Познава добре пациентите ни и с личното си отношение и загриженост към тях непрекъснато издига престижа на нашата практика. Неуморна в работата, пряма и отговорна- човек, на когото може винаги да се разчита.

Galia
IMG_4727.jpg
Ани

 

През 2014 година се премества да живее от Украйна в България. 

Завършва във Варна за  бакалавър и магистър - специалност туризъм. Говори и пише перфектно на български език.

2018 преминава обучение за дентален асистент. Става част от екипа на др. Кунева през 2019.  

Maria
IMG_4960.jpg
Невена  

 

Със своята всеотдайност , спокойствие и търпение , тя е незаменим асистент на лекаря по дентална медицина. Към всеки пациент подхожда отговорно и професионално.

повече
Maria2
Nevena
Anita
bottom of page