За нас

 

Уважаеми пациенти,

 

Бих искала да ви представя нашата практика. Клиниката е създадена преди повече от 15 години с екип от специалисти във всяка област на стоматологията.

 

Днес зъболечението се променя-пациентите вече не искат изкуствени "холивудски" усмивки. Пътят, който извървяхме в нашето усъвършенстване е пътя към минимално инвазивното зъболечение. Повече от 10 години работим адхезивна дентална медицина, съвременна пародонтология и ендодонтия. Вярваме,че бъдещето в стоматологията е лечение без щифтове, без изпиляване, без корони.

 

Разглеждайки тази страница, вие ще научите повече за нашия екип и дейност.

 
дентална клиника Д-р Даниела Кунева
Д-р Даниела Кунева

 

Завършва Денталния факултет на МУ в гр. Пловдив с квалификационна степен "Магистър по дентална медицина". Работи в областта на естетичните възстановявания, пародонтологията и протетиката. Завършва допълнителна квалификация по пародонтология при проф. Марк Данан; директни композитни реставрации при проф. Дидие Диечи в Женева 2011г. и при проф. Радлински в Полтава 2008г. и 2013г.

Нейното мото е "По-малкото е повече"

 
Д-р Калина Андонова

 

Завършва  Денталния факултет  на МУ гр.София с квалификационна степен "Магистър по дентална медицина". Работи насочено в областта на Директни естетични възстановявания  и Ендодонтия .

Д-р Андонова работи в нашата клиника от основаването й  през 2002г.  Професионалният й опит и високият стандарт на качество при изработка на художествени реставрации, бондинг и безметални композитни мастове, са отличителния  й облик. С компетентните си  препоръки и осъществените цялостни  лечения  на възрастни и деца, д-р Андонова се утвърди  като доказан специалист и ние сме изключително щастливи, че тя е част от  нашия екип.

 
Д-р Христо Христов

 

Завършил Факултет по дентална медицина към Медицински университет София през 2009г. Има завършен стаж в университет Bordeaux II Victor Segalen с клинични стажове в болници st. André и Xavier Arnozan, Бордо, Франция 2007. Посещавал лекционни и практически курсове на J.F.Lasserre, Michel Magne, Francesca Vaillati, Stefen Buchanan и др. Работи в областта на адхезивните композитни възстановявания, лабораторни композитни и керамични конструкции, подвижното и неподвижно зъбопротезиране, комплексната рехабилитация на дъвкателния апарат. Владее английски и френски език.

 
 
Д-р Георги Микински

 

Завършва Факултета по дентална медицина на МУ гр.Варна с квалификационна степен "Магистър по дентална медицина". Специализира в областта на естетичната дентална медицина, с изключително богат опит, с потенциал и сериозни постижения във функционалното  и анатомично възстановяване на зъбите. Владее отлично английски език.

 
Д-р Мариета Кехайова

 

Завършва Факултета по дентална медицина на МУ Варна с квалификационна степен „Магистър по дентална медицина”.Работи насочено в областта на  детска дентална медицина , ендодонтия и директни композитни възстановявания.Владее английски и немски език

 
Д-р Диляна Минева

 

Завършва Факултет по Дентална медицина на МУ София с квалификационна степен „Магистър по Дентална медицина”.През 2010 г.печели конкурс за асистен по Ортодонтия към ФДМ гр.Варна.Д-р Минева е нашият специалист-консултант по Ортодонтия – работи насочено в специализирана област на Денталната медицина – Ортодонтия.Гордеем се с отличните резултати от лечебната й дейност,с личното й отновение,внимание към детайлите,с професионалните съвете и индивидуалната грижа към всеки пациент – качества,превърнали се в нейна запазена марка.

 
Ивелина Гочева

 

Тя е нашият специалист по пародонтално лечение и поддръжки.

Ваня 

 

Работи с нас  от основаването на клиниката. Безупречен финансист и координатор на  екипа ни, води цялата документация и отговаря за поддръжката й. В работата си влага ум, сърце и много енергия, за да превърне всяко предизвикателство във вълнуващ нов проект. 

 
 
Росица 

 

Работи с нас от основаването на клиниката.Роси е изключителен  професионалист и човек.Организирана,съпричастна и лъчезарна,качества,които я правят незаменим асистент на всеки дентален лекар.

Галя

 

Работи в клиниката от 9 години. Познава добре пациентите ни и с личното си отношение и загриженост към тях непрекъснато издига престижа на нашата практика. Неуморна в работата, пряма и отговорна- човек, на когото може винаги да се разчита.

 
Мария

 

Работи в клиниката от 9 години. Контролира спазването на строг протокол за дезинфекция и стерилизация на инструментариума и апаратурата. Винаги готова за нови работни задачи, към които подхожда с интерес и професионално любопитство.

 
Мария 

 

Помощник администратор и асистент при денталното лечение.Лъчезарна и съпричастна,винаги готова да помогне.Опитът й в сферата на комуникациите прави общуването с нея лесно и приятно.Работи всеотдайно и от сърце като всички нас.

 
Невена  

 

Със своята всеотдайност , спокойствие и търпение , тя е незаменим асистент на лекаря по дентална медицина. Към всеки пациент подхожда отговорно и професионално.

 
Анита  

 

Присъедини се към екипа през 2017 година.Целеустремена,усмихната и търсеща усъвършенстване.Приема присърце всеки клиничен случай и пациент.Влага сърце и душа в работата.